fbpx
06 29 802 125 info@promesfinance.nl

Over Promes Finance & Consultancy 

Onze missie

Wij helpen ondernemers op een easy way hun financiën op orde te brengen. Ondernemers die het maximale uit hun onderneming willen halen zodat zij een goede balans hebben tussen werk en privé. Dit zorgt voor meer inzicht, overzicht en vooral rust. Hierdoor kunnen zij zich meer focussen op de mooie zaken in het leven en daar optimaal van genieten. 

Margery Carron MKB BC

Ik ben Margery Carron en heb meer dan 20 jaar ervaring als financieel manager. Ik ben aangesloten bij Stichting Register Fiscaal en Financieel Advies en geregistreerd belastingconsulent. Deze erkenning vormt een waarborg voor kwaliteit, integriteit en staat garant voor actuele kennis op fiscaal gebied.

Daarnaast ben ik met mijn kantoor ook aangesloten bij Fiscount. In 2021 heb ik succesvol de opleiding tot gecertificeerd Winstadviseur afgerond bij Femke Hogema.

In 2017, na jaren in loondienst gewerkt te hebben, besloot ik door te gaan als zelfstandige om meer impact te maken met mijn kennis. Ik zag ondernemers en zzp’ers worstelen met hun administratie en financiën.  

Promes Finance & Consultancy

…is vernoemd naar mijn overgrootmoeder, mevrouw Hendrina Promes. Van mijn overgrootmoeder leerde ik dat gezond verstand, zuinigheid en hard werken de basis vormen voor zelfstandigheid en ondernemerschap.  

 “Oma Promes kon van elk dubbeltje een kwartje maken.” 

Kernmotivatie

‘Het gaat ons erom mensen te helpen sterker te worden en daardoor zelfstandiger. Ondernemers kunnen alleen succesvol zijn, wanneer zij goed inzicht hebben in hun cijfers.’  

Vanuit deze drive werken wij aan én in Promes Finance & Consultancy. 

Naast onze dienstverlening, bieden wij klanten ook de mogelijkheid om meer kennis en inzicht te krijgen. Dit doen wij onder andere door een aanbod van gerichte adviezen en praktische workshops. Zo maken wij financiën tot een leuk, praktisch en toegankelijk onderwerp.  

Klanten van Promes Finance & Consultancy roemen ons om onze inzicht, enthousiasme, betrokkenheid en professionaliteit. Ook jij zult het merken: onze inzet voegt concreet veel waarde toe aan jouw onderneming. Wij kijken en denken op alle (financiële) administratieve en fiscale vlakken met je mee, zodat jij datgene kunt doen waar jij goed in bent: het laten groeien van jouw bedrijf.  

Onze favoriete slogan is: 
“If you do what you love, you’ll never work a day in your life.” 

Promes Finance & Consultancy is aangesloten bij Stichting Register Fiscaal en Financieel Advies (SRFA). Deze erkenning vormt een waarborg voor kwaliteit, integriteit en staat garant voor actuele kennis op fiscaal gebied. 

Margery met oranje witte blouse

Ben je benieuwd wat wij voor kunnen betekenen? Plan hier vrijblijvend een kennismaking in. 

Promes Finance & Consultancy

Kamerlingh Onnesweg 10
2991 XL Barendrecht

info[a]promesfinance.nl
06 29 802 125

KvK. 68394748

Disclaimer

Cookieverklaring

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Volg ons op

Wij zijn o.a. aangesloten bij:

Wij zijn aangesloten bij