fbpx
06 29 802 125 info@promesfinance.nl

Financiële administratie

Het hanteren van een goede financiële administratie is niet alleen verplicht voor de Belastingdienst, maar schept ook inzicht in jouw financiële situatie. Je ziet in een oogopslag hoe jouw geldstromen lopen, welke kostenposten je hebt en waar nog mogelijkheden en kansen liggen.  

Het belang van een goede financiële administratie 

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht om een gedegen administratie bij te houden voor jouw bedrijf. Je doet op basis van jouw financiële administratie, elektronisch belastingaangifte voor de inkomstenbelasting en voor de omzetbelasting. Daarom is het noodzakelijk om vanaf de start van jouw onderneming de administratie goed bij te houden.  

Een rommelige en incomplete financiële administratie kan vervelende gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk om van jouw administratie een topprioriteit te maken.  

Jouw financiële administratie uitbesteden aan Promes Finance & Consultancy 

Niet elke ondernemer vindt het leuk om zich bezig te houden met de financiële administratie. Wellicht heb je er weinig kennis over of kost het je gewoonweg te veel tijd.  

Promes Finance & Consultancy helpt je graag bij het voeren van een gedegen administratie. Dit zorgt het voor rust bij jezelf en in jouw bedrijf.  

De financiële administratieve dienstverlening van Promes Finance & Consultancy omvat:
 

  • Het opzetten en verzorgen van jouw financiële administratie, helemaal of gedeeltelijk (al naar gelang jouw wensen). 
  • Het verzorgen van periodieke managementrapportages. 
  • Het samenstellen van de jaarrekening. 
  • Zowel online (o.a. scanboeken) als offline administratie. Ook ondernemers voor wie digitaal werken (nog) een stap te ver is, zijn van harte welkom. 
Geld met plant

Wil of kun je niet zelf de administratie bijhouden? Promes Finance & Consultancy neemt je het werk graag uit handen. Plan snel een vrijblijvende kennismaking in. 

Promes Finance & Consultancy

Kamerlingh Onnesweg 10
2991 XL Barendrecht

info[a]promesfinance.nl
06 29 802 125

KvK. 68394748

Disclaimer

Cookieverklaring

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Volg ons op

Wij zijn o.a. aangesloten bij:

Wij zijn aangesloten bij