fbpx
06 29 802 125 info@promesfinance.nl

Advies & Begeleiding

Klanten staan bij Promes Finance & Consultancy op nummer één. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant, ongeacht hoe jouw bedrijf er uitziet en wat je toekomstplannen zijn, de juiste advies en begeleiding ontvangt. Daarbij maakt het niet uit of je drie jaar ondernemer bent of 10 jaar. Wij staan naast je en bieden je een helpende hand.

Ondernemen kan overweldigend zijn. Je hebt te maken met kosten, personeel, klanten en jouw financiële administratie. Dat laatste is voor veel ondernemers een blok aan het been. Je houdt je namelijk liever bezig met goed ondernemen.

Promes Finance & Consultancy ontzorgt en staat voor je klaar met advies en begeleiding.

  • Zijn zaken of rapporten je niet duidelijk?
  • Wil je weten of je jouw administratie efficiënter kan voeren en/of beter aan Promes kunt uitbesteden?
  • Ook in bijzondere situaties, zoals ziekte, verlof e.d. bij uw bedrijf, is Margery Carron jouw steun en toeverlaat. Zij is op detacheringsbasis in te huren.

Je kunt bij ons altijd met je vragen terecht over bovenstaande gevallen. Samen kijken we naar wat de beste oplossing is voor jou.

Contact en koffie

Wil je meer weten over de mogelijkheden om advies en begeleiding vanuit Promes Finance & Consultancy in te zetten? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismaking in. 

Promes Finance & Consultancy

Kamerlingh Onnesweg 10
2991 XL Barendrecht

info[a]promesfinance.nl
06 29 802 125

KvK. 68394748

Disclaimer

Cookieverklaring

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Volg ons op

Wij zijn o.a. aangesloten bij:

Wij zijn aangesloten bij